04.07 Amerongen (Open NK)

Adres:
Nederland, Utrechtse Heuvelrug, Burgwal Amerongen aan de N225 tussen Amerongen en Elst
Start
10.00 u Dames en Heren – 90 km
10.35 u Heren – 59 km
10.45 u Dames – 59 km
Afstanden
59 / 90 km
Organisatie
Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG in samenwerking met organisatie SforZ Marathoncup
I:https://mtb-marathon-amerongen.nl/site/
E: n.n.b.
T: n.n.b.
Startgeld
n.n.b.
Inschrijving
https://mtb-marathon-amerongen.nl/site/inschrijven/

04.07 MTB-Marathon Amerongse Berg

Marathon Amerongse Berg 2020

Stichting Mountainbike Promotie Nederland en Lions club UTRECHTSE HEUVELRUG organiseren in samenspraak met Staatsbosbeheer op zaterdag 4 juli 2020 de 14e Marathon Amerongse Berg.

De 59km afstand telt mee voor de korte categorie, de 90km afstand voor de lange categorie.

LOCATIE

De cyclo wordt verreden op de Amerongse Berg. De start is aan de Burgwal in Amerongen (aan de N225, tussen Amerongen en Elst). Nabij het parcours is parkeergelegenheid. Om iedereen een kans te geven zijn/ haar auto te parkeren verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

VERZORGING

Op het circuit wordt een verzorgingspost gemaakt die elke deelnemer regelmatig passeert. In de verzorgingspost wordt water, sportdrank, koeken ed aangeboden. De organisatie verzoekt iedere deelnemer zich zo op te stellen dat andere deelnemers geen last ondervinden bij het passeren van deze post. Reparaties en lekke banden verwisselen moet door de deelnemer zelf worden verricht. Ook hier wordt verzocht jezelf zo op te stellen dat andere deelnemers geen hinder ondervinden. Voor technische ondersteuning is RIJWIELPALEIS Bilthoven aanwezig.

Nabij de start/ finishlijn is EHBO aanwezig. Restaurant 'het Berghuis' is direct nabij de start/ finish. Indien je iets wilt gebruiken kan je hier terecht. Nadrukkelijk wijzen wij erop dat ook wij hier te gast zijn en dat het nuttigen van meegebracht eten en drinken niet is toegestaan indien je gebruik maakt van het restaurant (+ buitenterras). Nabij de start/ langs de route is voldoende plaats om meegebrachte versnaperingen te nuttigen. Het restaurant heeft de beschikking over één douche.