FAQ Marathoncup

Is inschrijving voor de CUP helemaal gratis?
Ja! De cup is voor deelnemers geheel gratis. De organisatie werkt volledig vrijwillig. Het prijzengeld, de site en alles eromheen wordt mogelijk gemaakt door de sponsors van de cup. Het enige wat je hoeft te doen is te registreren op deze website via . Voor het deelnemen aan de betreffende marathons gelden de deelname kosten van de organiserende organisaties.
Heb ik een wedstrijd of basislicentie nodig om mee te mogen doen aan de cup?
Nee geen enkele licentie is nodig, alle wedstrijden in de cup kunnen zonder licentie worden verreden. Verder gelden de (veiligheids)regels zoals de organisatie van de betreffende wedstrijd voorschrijft. Het kan zijn dat er voor een wedstrijd een daglicentie dient te worden aangeschaft.
Hoe hoog is het niveau van de deelnemers?
Het niveau is zeer uiteenlopend van Elite rijders tot recreatie rijder. We streven ernaar dat de (meeste) marathons in de cup door alle niveaus te rijden zijn.
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord/gegevens?
Via de registratie/inlog button links op de website kan je een nieuw wachtwoord aanvragen of inloggen om je gegevens en/of wachtwoord te wijzigen.
Maakt het uit onder welke naam ik mij inschrijf voor de marathons die in de cup zitten?
Ja! Het is belangrijk steeds dezelfde naam te gebruiken voor inschrijving bij de deelnemende marathons als waarmee je geregistreerd staat in de Cup, dit bevorderd een snelle uitslag verwerking.
Organiseren jullie de marathons zelf?
Nee, wij hebben niets met de organisatie van de marathons te doen. Bij problemen met de wedstrijd zelf dient contact te worden opgenomen met de organisatie van de wedstrijd.
Ik heb een marathon gereden maar kom niet in de cup uitslag voor, wat moet ik doen?
Controleer of je daadwerkelijk in de uitslag voorkomt van de betreffende marathon! Zo niet neem contact op met de organisator van de wedstrijd. Kom je wel in de uitslag voor, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je Naam, de cup categorie waarin je uitkomt, je tijd en positie van de marathon. We zullen dan alsnog de uitslag verwerken.
Ik kom niet in de uitslag voor van de marathon of de uitslag is onjuist, wat moet ik doen?
Neem contact op met de organisator van de marathon en probeer het met hun op te lossen. Mocht dit niet lukken neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kunnen we kijken of we het kunnen oplossen.